Original BARF ®

Vi leverer BARF naturligt foder til hund og kat. BARF er naturens eget foder. Det sundeste foder din hund kan få, nemlig råt kød, rå grønsager, rå frugter og rå kødben. Det var det hundens fordøjelsessystem blev skabt til, og intet andet foder er bedre for din hund.
Med et sortiment bestående af ca 65 forskellige produkter, får din hund den nødvendige variation i kødproteiner og dermed aminosyrer. Vores Barf foder er altid lækkert og sundt at servere for både store og små hunde og katte.
 
Natur og fornyelse
I Original BARF fremstiller vi naturlige kødprodukter udelukkende af kød til human konsum, intet affald , ingen tilsætningsstoffer, smagsstoffer eller andet. Vores produkter findes også med friske grøntsager og frugter iblandet.
 
Hvem køber vores produkter? Alle hundeejere, der værner om deres hunde og disses velvære, er vores kunder. Også allergi-ramte hunde er vores målgruppe. De kan ved hjælp af vores BARF produkter holde allergien nede på et niveau som gør det muligt for dem at få et godt og langt liv.
 

Original BARF i fremtiden

I Original BARF vil vi også i fremtiden være hundens sikre valg, når det drejer sig om naturlige foderprodukter, både med hensyn til variation, kvalitet og fødevaresikkerhed. Derfor vil vi til stadighed udvikle, styrke og udvide vores forretningsområde og vores sortiment af sunde produkter til både hunde og katte.

Hvad er BARF?

BARF står for Biologically Appropriate Raw Food eller populært for Bones And Raw Food. Det, som hunden ville have spist, hvis den levede i naturen. Nemlig Råt kød, rå - kødben, indmad og grøntsager, enten fra byttedyrets mave, eller frugt, som den finder.
Det ligger dog fast at hunde i naturen aldrig koger eller steger maden.
 

Hvorfor vælge BARF ?

  • Det naturlige foder til din hund
  • Giver din hund, hvad den har brug for
  • Modvirker allergier
  • Er uden tilsætningsstoffer
  • Forebygger knoglesygdomme
  • Giver sunde tænder, tandsten forsvinder
  • Op til 80% mindre afføring
  • Giver en blank og selvrensende pels
  • Bedre kropsholdning
  • Bedre immunforsvar, mave og tarmsystem
Hvis man kigger på hundens anatomi og fysiologi ligner den fortsat sin forfader, nemlig gråulven. For eksempel er en gennemsnitlig hund, ren genetisk kun 0,2% forskellig fra gråulven. Og det mest fantastiske er, at mangeårige sociale samt kulturelle ændringer, slet ikke har ændret hundens genetik, som fortsat dybest set er so hos en ulv. Den har de samme foderbehov som en ulv. Hundens, ligesom ulvens, fordøjelsessystem er skabt til at fordøje råt kød, rå kødben, indmad, frugt og grøntsager, og slet ikke majs, -eller andre korn arter.
Tørfoder indeholder bl.a. majs som kan være allergifremkaldende.
 
Tørfoder indeholder også tilsætningsstoffer, farvestoffer samt smagsstoffer, og det har din hund ikke brug for. Endvidere indeholder tørfoder masser af kulhydrater, som din hund kan få allergi af. Endeligt er alt tørfoder varmebehandlet, hvor mineraler og vitaminer ødelægges. Det er ikke muligt at bevare et foder, så det ikke ødelægges efter åbning, uden konserveringsmidler. Også vitaminer nedbrydes så snart ilt og lys får adgang. Det er bl. a derfor, så mange hunde i dag har allergier med hud og pelsproblemer, og forskellige kræftformer udgør i dag en af de hyppigste aflivningsårsager hos hunde. Samtidig er livslængden blevet betydelig kortere.

 
Hjertesygdomme, sukkersyge, gigt og overvægt er også tilstande der truer vores hundes liv og helbred.

 
 

Hvorfor ?

Kan det skyldes det foder, vi fodrer vores hunde med? 
Du er, hvad du spiser. Det gælder mennesker, men også i lige så høj grad vores hunde. Deres daglige trivsel og velvære er også tæt forbundet med den kost, de spiser.

Derfor er det ren logik, at give hunden det, som fra nauturens hånd er det bedste, nemlig varierende kødtyper, så hunden får alle nødvendige kødproteiner og dermed aminosyrer. Alle vores produkter er produceret af frisk kød, som pakkes og chokfryses i en og samme proces til minus 25° C i 24 timer. Derefter flyttes det til et fryselager med konstant temperatur på minus 18° C.
 
Vores BARF produkter består af lækker friskfrosset oksekallun, lammekallun, kalvekallun, oksekød, kalkun, kylling, lam, struds, hest, hjort, fisk. Hakket råt kød med eller - uden ben og brusk. Vi har også produkter med friske hakkede grøntsager og frugter
 

Er det dyrt at fodre med BARF?

Det er ikke dyrere end at fodre med et godt tørfoder. Kvalitet koster. Til gengæld sparer du dyre dyrlægebesøg. Hvis du barfer fra starten, behøver du faktisk kun en dyrlæge til vaccination af din hund.
 

Kan jeg stole på ?

KAN JEG STOLE PÅ, AT POLSK PRODUCERET BARF ER SUNDT FOR MIN HUND ?

For det første er vi selv hundeelskere eller fanatikere, om man vil. Vores mål er naturligvis at drive en sund forretning, men vores ligeså høje mål er, at producere det bedste hundefoder overhovedet.
Derfor kan enhver der fodrer sin hund med vores produkter, trygt stole på kvaliteten.
 
I vores produktion anvender vi - udelukkende kød beregnet til human konsum, af meget høj kvalitet.
 
Alt vores kød stammer fra dyr, som græsser i de polske Tatrabjerge. Dvs naturskønne rene områder. De polske dyr fodres i modsætning til tyske eller danske, ikke med koncentrater om vinteren, men udelukkende hø. Ej heller skal de vokse så og så meget i vægt om dagen. Det er ganske simpelt alt for dyr en metode for de polske landmænd. I stedet holdes - dyrene ude i naturen så længe som muligt. Vi kan kalde det økologisk opdræt, dog har man ikke de nødvendige certifikater til at kalde det økologisk.
 
Endvidere overvåges hele vores produktionsprocess konstant af dyrlæger, netop til sikring af at hele produktionsprocessen overholder de strenge polske og internationale veterinærkrav.
 
Som nævnt, har vi produceret BARF siden 2007, og vi kan i dag prale af, at have mange internationale champions og verdensmestre på vores Barf, samt verdensmestre i hundeslæde. Vi er sponsorer bl. a for det polske landshold i hundeslæde som er blandt de bedste i verden.
 

Hvordan gør man?

HVORDAN GØR MAN ?
Vores Barf produkter kan købes hos vores forhandlere, som også kan lægge foderplanner samt står til rådighed for at hjælpe din hund.
 
Vores produkter skal blot tøes op og serveres. Det er alt.
 
Husk at Barf må ikke koges, steges eller på ingen anden måde tilberedes. Variationen er altafgørende.